26 de desembre del 2017

ITINERARIS LECTORS (5)

A la darrera sessió del curs de formació sobre Itineraris lectors vam trobar que ja era hora de posar fil a l'agulla i que havíem de començar a decidir quins llibres formarien part del nostre itinerari lector, quins llibres haurien sentit llegir per part de les mestres els alumnes de la nostra escola.

Per açò es va crear un drive on tots anàvem posant quins llibres recomanaríem, quins trobàvem que haurien de formar part d'aquest itinerari. Una volta fet açò es van encomanar aquests llibres amb el compromís que durant les vacances de nadal i mes de gener els havíem d'anar lleguint i a la pròxima sessió de curs faríem la posada en comú i podríem començar a decidir.

Les meves primeres lectures de les vacances:
             

Aquest llibre d'Arnold Lobel explicat set contes. La primera edició és de 1972.
El pare ratolí els explica set contes als seus set fills a l'hora d'anar a dormir. Són contes curts, senzills i fàcils d'entendre. Alguns divertits, alguns fins i tot un poc absurts però entranyables. Molt adequat per a primer cicle. M'han agradat molt les il.lustracions però també trobo que són molt petites.
Per saber-ne més:


http://revistababar.com/wp/historias-de-ratones/

http://www.patidellibres.com/es/historias-de-ratones.html



Llibre de poesia de Mar Benegas i de l'il.lustrador Guridi.
És un llibre amb poemes molt divertits. Està dividit en tres parts, la primera on els poemes estan dedicats a la família, la segona als animals i la tercera on a través de jocs de paraules inventa nous animals. El recomanen pel més petits, infantil i primer cicle, però a jo em sembla adequat per a totes les edats.

Per saber-ne més:

http://www.kireei.com/a-lo-bestia-de-mar-benegas-y-guridi-por-litera-libros/

https://www.boolino.es/es/libros-cuentos/a-lo-bestia/